Ljuma

Trädfällning i Forserum med professionell trädservice

Ring oss för en fri offert

070-23 10 889

Eller skicka ett meddelande

Professionell

trädfällning

LjuMa hjälper till med professionell och säker trädfällning i Forserum med omnejd så som Nässjö, Tenhult, Huskvarna och Eksjö. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den absolut bästa servicen. Med vår breda kunskap, professionella bemötande och långa erfarenhet inom området kan du vara säker på att bli nöjd. Om du ännu inte har använt hela ditt RUT-avdrag har du också möjlighet att spara upp till 50% av arbetskostnaden!

Trädfällningstjänster – Vi utför enkla till avancerade projekt

Oavsett om du behöver fälla träd på din tomt eller på någon annan plats kan vi hantera alla typer av projekt med olika svårighetsgrader. Våra trädfällare anpassar sina metoder efter projektets förutsättningar. Det innebär trädfällning utifrån trädens storlek och hur omgivningen ser ut med eventuella elledningar och känslig bebyggelse. Våra trädfällningstjänster kan också skräddarsys utifrån dina önskemål med enbart själva fällningen och det kan även innefatta stubbfräsning och bortforsling av trämaterial.

Anlita LjuMa när du behöver fälla träd

Låt oss på LjuMa ta hand om din trädfällning där vi utgår från Forserum, Eksjö, Huskvarna, Tenhult och Nässjö. Vi tar hand om hela processen för att underlätta för dig. Du kan anlita oss som privatperson, bostadsrättsförening, kommun eller företag när du behöver hjälp med att fälla träd. Av oss får du alltid professionell service med högt säkerhetstänk.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av dina träd!