Ljuma

Stubbfräsning i Forserum – Anlita proffs för stubborttagning

Ring oss för en fri offert

070-23 10 889

Eller skicka ett meddelande

Professionell stubbfräsning

Ta hjälp av oss på LjuMa när du behöver hjälp med att ta bort en eller flera stubbar. Vi utför professionell stubbfräsning i bland annat Nässjö, Tenhult, Huskvarna och Eksjö. Av oss får du alltid den bästa servicen och vi utför varje uppdrag med den metod som gör minimal skada på mark och växtlighet kring området.

Stubbfräsningstjänster – Vi utför små till stora projekt

Inget projekt är för litet eller för stort för oss. Vi hanterar alla svårighetsgrader med väl utvalda metoder efter projektets förutsättningar. Det innebär stubbfräsning utifrån stubbens storlek och hur omgivningen ser ut med gräsmattor och annan växtlighet samt eventuella trånga utrymmen.

Att fräsa bort dina stubbar är ett snabbt och effektivt sätt som också är skonsamt mot dina gröna ytor. Kvar blir en liten hög av spån som enkelt kan räfsas bort.

Anlita LjuMa när du behöver ta bort stubbar

Låt oss på LjuMa ta bort dina stubbar med stubbfräsning där vi utgår från Forserum, Eksjö, Huskvarna, Tenhult samt Nässjö.

Du kan anlita oss som privatperson, bostadsrättsförening, kommun eller företag och av oss får du alltid professionell service till förmånliga priser. Du har också möjlighet att kunna spara upp till 50% av arbetskostnaden om du ännu inte har nått maxbeloppet för ditt RUT-avdrag.

Välkommen att kontakta oss för en prisuppgift för stubborttagning!